Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 1 match
Fredag
21 Dec 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 1 match
Lördag
09 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
IKSU
IKSU
Borta
Malmö
MAL

3-0 i matcher och semifinal nästa!

27 mars 2018 09:29

Ett revanschsuget Malmö kom till IKSU sport för att hålla sig kvar i kvartsfinalserien. Ett självförtroendefyllt IKSU kom till hemmamatchen med ambitionen att ta sig till semifinal.


630 åskådare hade tagit sig till IKSU sport under måndagskvällen för att se den tredje fighten mellan IKSU och Malmö FBC i kvartsfinalserien. Förutsättningarna var enkla. Vinner Malmö fortsätter kvartsfinalserien, vinner IKSU är laget i semifinal och Malmö får avsluta sin säsong.

En tuff och jämn första period slutade likt ingen av de tidigare perioderna gjort, med ledning för Malmö. Med flertalet chanser hade inte IKSU kunnat få hål på Malmös täta defensiv. Den andra perioden hann dock bli endast bli 59 sekunder gammal innan Julia Nordin kliniskt satt bollen i krysset. Nästan nio minuter senare kunde Johanna Hultgren, även hon, sätta bollen i krysset och hemmalaget var nu för första gången i matchen i ledning.

Efter att Amanda Delgado Johansson vunnit en tuff närkamp, tittat upp och sett Frida Norström på bortre stolpen, var ställningen nu 3-1 för hemmalaget. Med en ny assist till Emelie Wibron i powerplay och ett eget volleymål var Delgado Johansson högst delaktig till både 4-1 och 5-1 för IKSU. Trots en reducering av Malmö skulle fyramålsmarginalen hållas av IKSU. Maja Viström kunde göra sitt första slutspelsmål i öppet Malmö-mål och fastställa resultatet till 6-2. IKSU vidare till semifinal.

Målskyttar IKSU: Julia Nordin, Johanna Hultgren, Emelie Wibron, Frida Norström, Amanda Delgado Johansson, Maja Viström.

Highlights från kvartsfinalen!

Mer information om de kommande semifinalerna kommer när motstånd och tider är klara!