Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
03 Mar 1 match
Fredag
09 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Onsdag
21 Mar 1 match
Lördag
24 Mar 1 match
Måndag
26 Mar 1 match
Fredag
06 Apr 1 match
Söndag
08 Apr 1 match
Onsdag
11 Apr 1 match
Lördag
21 Apr 1 match
Hemma
Sirius
SIR
Borta
IKSU
IKSU

"Nu blir det till att slipa på de sista detaljerna"

7 mars 2018 15:22

Grundserien går in i sina tre sista omgångar och i helgen väntar match mot både Sirius i Uppsala och Linköping på IKSU sport. Hör vad Uppsala-tjejen Amanda Delgado Johansson har att säga om Sirius, sin egen rekordsäsong och vilken favoritfrågan är som journaliststudent.


Denna helg bjuder på två matcher, Linköping hemmap på söndag med först Sirius på bortaplan nu på fredag! Hur ska det bli att spela i hemstaden i Uppsala igen?

Det ska bli superkul! Självklart lite speciellt men kul att spela inför familj och vänner.

Vad tänker du om Sirius säsong hittills? De krigar just nu om en slutspelsplats.

Nu har inte jag tittat på många matcher, men jag tycker de har gjort en bra säsong. Jag håller såklart tummarna för att de tar en slutspelsplats!

För din del går du mot din poängstarkaste säsong hittills och du ligger trea i den totala poängligan på 49 poäng. Hur rankar du din egen prestation sett över säsongen?

Jo men jag tycker det har känts bra. Jag har fått hålla mig skadefri och spelar med bra spelare som serverar mig. Vi har också mycket boll under matcherna, vilket ger självförtroende!

Vad tror du om tiden innan slutspelet för lagets del, vad blir viktigt inför slutspelet?

Tycker vi har känts starka nu på slutet och haft en bra träningsperiod. Nu blir det till att slipa på de sista detaljerna såsom powerplay och boxplay.

Slutligen, du pluggar till journalist på Umeå Universitet, vad är din favoritfråga att ställa till den du intervjuar?

Jag tycker alltid det är trevligt att fråga ”Är det någonting du vill lägga till?”. Det kan ju faktiskt vara något jag missat att fråga som intervjuperson verkligen vill ha med!