Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 1 match
Fredag
21 Dec 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 1 match
Lördag
09 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Sommarkollen med Tilde Hållstam

6 juli 2018 09:00

Vi är nu mitt i försäsongen med tuffa passet i spåret och gymmet samt där spelarna nu får göra träningen på valfri plats. Många väljer att åka utomlands och spelarna som inte är från Umeå åker oftast hem till sina familjer under denna period. En av de unga spelarna som är ny i IKSU elit är Tilde Hållstam. Här berättar hon om sin fotbollssommar, försäsongen, samt om vad hon ser fram emot i höst och vinter.


Laget är nu mitt inne i försäsongen! Hur tycker du den har gått hittils?

-> Min försäsong består och har bestått mest utav fotboll, därför blir den en del av min egen försäsong och det funkar superbra! Men ser fram emot att komma igång med innebandyn med och träna med laget.

Du var med och spelade hem brons i JSM med IKSU/IKSU ungdom för någon månad sen. Hur kändes det att ta hem en medalj där? Hur kändes säsongen i stort?

-> Vi förlorade en jämn semifinal och det var lite surt att inte få kämpa om guldet i finalen, men jag är såklart nöjd och stolt över att vi tog hem bronset istället. Säsongen som helhet kändes lärorik och bra för min del.

Hittills under sommaren, vad har du hunnit med? Har du några andra planer under sommaren?

-> Min sommar fram tills nu har framför allt bestått utav att spela och träna fotboll. Förutom det har jag umgåtts med kompisar och familjen och hejat fram Sverige i fotbolls-VM! Snart ska jag på Gothia Cup i Göteborg, efter det har jag inget speciellt planerat innan vi går in i hall.

Några avslutande ord?

-> Jag ser fram emot att ta klivet upp i SSL, att få spela i IKSU elit och sen hoppas jag att alla får en bra sommar så ses vi till hösten!