Söndag
29 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Torsdag
16 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Tillsammans håller vi Umeå levande!

17 mars 2020 13:26

IKSU innebandy vill lyfta vikten av att handla lokalt - inte minst i dessa speciella tider. Tillsammans håller vi Umeå levande!


Lokala företag, restauranger och butiker lider hårt av konsekvenserna från det coronavirus som drabbar världen. Många väljer att stanna hemma för att inte smitta andra och vara säkra. Vad kan du som medmänniska och Umeå-bo göra för ditt lokala näringsliv? Vi har listat några saker:

-> Många restauranger och caféer erbjuder take away. Utan gäster behöver de hitta vägar för att få ihop sin verksamhet. Tre av de företag som erbjuder otroligt goda luncher och mat är våra samarbetspartners, Times Kitchen, O'Learys och Kummin. På deras respektive hemsidor hittar du vad som serveras under veckan och ringer du kan du även beställa hemkörning! Times Kitchens hemsida, O'Learys hemsida och Kummins hemsida!.

-> Handla lokalt! Den lokala handeln i Umeå har länge kämpat på med ett centrum med färre besökare. Hjälp din lokala handlare, oavsett om det gäller mat, kläder eller annat genom att handla lokalt hos dem. Kanske att den lokala butiken kan erbjuda take away eller hjälp på annat sätt?

-> Ta hand om varandra, tvätta händerna och hjälp någon som behöver hjälp. Har du en äldre granne som behöver hjälp med handlingen? Handla och ställ sedan påsen utanför dörren och plinga på - alla sätt är bra i dessa tider!