Tisdag
09 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 1 match
Tisdag
23 Okt 1 match
Fredag
26 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Söndag
04 Nov 1 match
Söndag
18 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Torsdag
29 Nov 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 1 match
Fredag
21 Dec 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 1 match
Lördag
09 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Torsdag
14 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Sommarkollen med Emelie Fällman

11 juni 2018 09:00

Dags för försäsong, myggor och midsommar för våra IKSU-spelare. Vi har kollat läget med samtliga spelare i den nya truppen och näst på tur är Emelie Fällman, stockholmstjejen som kunde fira sin fjärde säsong i IKSU med sitt andra SM-guld. Läs hennes tankar om sommaren som kommer, hennes personliga mål med nästa säsong och vad som hände i omklädningsrummet på SM-finalen som hon aldrig kommer att glömma!


Slutsignal i Globen och du har precis tagit ditt andra raka SM-guld. Hur kändes det egentligen att göra det?

-> Det var helt magiskt. Jag tycker att vi fick ihop gruppen och laget riktigt bra efter jul och vi visar verkligen att vi kan vara bäst när det gäller som mest.

Det har nu gått en tid sedan SM-guldet togs och säsong 2017/2018 slutade. Har du något roligt eller extra minnesvärt minne, förutom de guld som togs under säsongen?

-> Jag har nog inget speciellt minne så, men jag har ett minne från finalen som jag tycker är härligt. I omklädningsrummet i sista periodpausen dansade och sjöng vi för att lätta upp stämningen och för att kunna leverera på banan. Lagkänslan överlag är något jag alltid kommer minnas. Sen kommer jag alltid minnas den fina relation jag hade med min målvaktskollega Emelie Frisk. Vi kunde lära mycket av varandra och hon har hjälpt mig mycket under säsongen.

Sommaren har äntligen kommit och det är tid för försäsong. Vad är dina tankar kring löpning i spåret, intensiva innebandypass och lyfta vikter?

-> Jag tycker det ska bli ganska skönt att få träna och få ta ut sig på ett annat sätt än vad man gör under säsong. Sen att vi tränar mycket tillsammans med laget gör det ju ännu roligare också, då gör det inget att man är på IKSU sport klockan 06.15 och ska köra Total Training!

Har du några roliga planer under sommaren som du ska göra tills den gemensamma innebandyträningen och säsongen 2018/2019 drar igång?

-> Det kommer bli mest jobb och träning för min del, men jag kommer åka iväg till Polen en vecka för Student-VM!

Vad skulle du säga att du mest ser fram emot under nästa säsong?

-> Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas och ha roligt tillsammans med laget och jobba för att ta föreningens sjunde guld!!

Några avslutande ord till alla supporters?

-> Jag hoppas alla supportrar och alla runt laget fortsätter stötta oss även nästa säsong, vi ses på IKSU!