Tisdag
09 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 1 match
Tisdag
23 Okt 1 match
Fredag
26 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Söndag
04 Nov 1 match
Söndag
18 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Torsdag
29 Nov 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 1 match
Fredag
21 Dec 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 1 match
Lördag
09 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Torsdag
14 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Sommarkollen med Tova Eriksson

5 juni 2018 09:00

Dags för försäsong, myggor och midsommar för våra IKSU-spelare. Vi har kollat läget med samtliga spelare i den nya truppen. För Tova Eriksson slutade hennes första säsong i IKSU-tröjan med guld i både Champions Cup och i SM-finalen i Globen.


Sommaren har kommit och försäsongen har börjat för alla innebandyspelare. För IKSU:s spelare är maj-juni en gemensam period där alla i största möjliga mån skall vara på plats i Umeå. Under juli får spelarna göra sina träningspass var de vill och många väljer därför att åka iväg mot sydligare breddgrader eller passar på att göra andra saker. Läs vad Tova Eriksson tänker om SM-guldet, vems bröllop hon ska på i sommar och tankarna om försäsongen!

Din första säsong i IKSU är avslutad och en ny säsong har börjat. SM-finalen i Globen den 21 april, hur var känslan att vinna ditt första SM-guld och klubbens sjätte?

-> Det kändes overkligt! Att det var mitt första SM-guld kändes väldigt stort och speciellt. Att IKSU nu har sex SM-guld är riktigt häftigt, och nu är jag redan taggad för att jaga flera.

Det har nu gått en tid sedan SM-guldet togs och säsongen 2017/2018 slutade. Har du något roligt eller extra minnesvärt minne, förutom de guld som togs under säsongen?

-> Det måste nog vara vinsterna mot Pixbo i semifinalerna, den spänningen och sedan glädjen var obeskrivlig!

Sommaren har äntligen kommit. Vad är dina tankar kring löpning i spåret, intensiva innebandypass och lyfta vikter under försäsongen?

-> Det kommer att vara många tuffa och svettiga timmar ute i spåret och i gymmet, men det är härligt på sitt sätt. Och det blir ju extra kul då när det väl är dags för att gå in på innebandyplanen sen igen och känna sig starkare!

Har du några roliga planer under sommaren som du ska göra tills den gemensamma innebandyträningen och säsongen 2018/2019 drar igång? Något som du ser du mest fram emot under nästa säsong?

-> Jag ska bland annat spela Student-VM i Polen samt åka och vara med och fira Gosias bröllop, även det i Polen! Jag ser också framemot att göra en ny säsong där vi utvecklas ännu mer och förhoppningsvis får spela ett nytt häftigt slutspel, och en SM-final!