Lördag
23 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Sommarkollen med Emelie Wibron

22 juni 2019 10:00

Försäsongen är nu igång på allvar och sommaren är här! För spelarna väntar nu löppass i spåret, styrkepass i gymmet men även en del semester med familj och vänner. Kapten Emelie Wibron har både planerna klar för sommaren och nästa säsong. Här berättar hon om att träna hårt, altanbygge och om en köksö som enligt henne saknar en viktig detalj.


Dags för sommaren som innebär både hårdträning och semester! Hur är känslan nu i början på försäsongen?

-> Att det är härligt att träna hårt igen efter att ha haft en lite lugnare period. Det är så kul att träffa alla på hallen igen, även om vi tränar mycket på egen hand också under försäsongen.

Laget slog poängrekord och tog hem titeln i Champions Cup förra säsongen. Ett tufft uttåg i semifinalserien avslutade 2018/2019. Hur ser du på säsongen 2019/2020?

-> Kort och gott... Pokalen ska tillbaka till köksön i omklädningsrummet!

Vad blir ditt personliga mål med innebandysäsongen 2019/2020?

-> Precis som tidigare blir det att göra allt jag kan för att vi ska vinna SM-guld. På vilket sätt det i praktiken kommer skilja sig från förra säsongen kommer jag fundera på under sommaren.

Sommaren kommer innebära tuffa löppass, styrketimmar i gymmet och men även semester från innebandyn. Hur kommer du spendera din sommar? Några speciella resor/utflykter/planer?

-> Jag är ledig ovanligt länge den här sommaren eftersom jag är föräldraledig så det ska jag försöka njuta av innan det är dags att återgå till vardagen igen i slutet av augusti. Sommaren började med två veckors byggande av altan och förråd hemma på tomten. Resten av sommaren ska jag ta det lugnare och framförallt umgås med familjen. Det blir inga längre resor än till Sundsvall och Göteborg för min del i år.