Tisdag
09 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 1 match
Tisdag
23 Okt 1 match
Fredag
26 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Söndag
04 Nov 1 match
Söndag
18 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Torsdag
29 Nov 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 1 match
Fredag
21 Dec 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 1 match
Lördag
09 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Torsdag
14 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Succéinledning av IKSU ungdom!

8 oktober 2018 12:00

Efter de tre inledande matcherna i Allsvenskan Norra står ett lag på maximala nio poäng - IKSU ungdom. Läs tränare Patric Thomsens tankar om matcherna hittills, hur laget med 13 nya spelare blivit vinnande och om kommande matcher.


Hittills har det blivit tre av tre vinster och nio poäng. Varför tror du att inledningen inneburit idel vinster?

-> Dels så är vi individuellt skickliga och när vi får ihop det som lag så är vi bra på att spela innebandy helt enkelt.

Nu senast i helgen vann ni mot Tullinge på lördagen och Älvsjö på söndagen. Berätta om de två matcherna!

-> Jag tycker det varit två fartfyllda matcher mot lag som spelat rolig innebandy. I matchen mot Tullinge får vi verkligen samstäm i det vi vill göra och vi kontrollerar matchen från start till mål. Matchen mot Älvsjö är en riktigt bra allsvensk match i högt tempo där dem likt oss sätter en hög press och konstant har fart under fötterna. Det var den tredje matchen på fem dagar vilket till viss del syntes men jäklar vad vi krigar för varandra!

Hur har det sett ut för de nya spelarna?

-> Det har sett bra ut. Vi har 13 nya spelare i truppen efter ihopslagningen med Thoréngruppen och uppflyttning från utvecklingslaget. Så vi har lagt en del tid på att få ihop gruppen och där har verkligen samtliga spelare, nya som gamla, varit med och bidragit.

Om två helger väntar säsongens första bortaresa med två matcher i Stockholm. Vad kommer ni fokusera på i veckan och den nästkommande för att komma så väl förberedda ni kan?

-> Vi kommer fokusera mycket på individuella saker denna vecka och nästa vecka blir det lite mer detaljer i vårt spel som blir fokus.