Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 1 match
Fredag
21 Dec 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 1 match
Lördag
09 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Dubbla matcher innebar säsongens andra tvåpoängare och hemmakross

18 februari 2019 10:00

Det var dags för dubbla matcher för IKSU i helgens SSL. På fredagen väntade bortamatch mot Sirius och söndagen bjöd på hemmamatch mot gästande Malmö.


Helgens första och fredagens match skulle visa sig bli tuff för IKSU. Sirius väntade på bortaplan och trots ett tidigt ledningsmål av hemmalaget var det IKSU som hade ledningen med 1-2 efter mål av Alice Granstedt och Amanda Delgado Johansson. Den andra perioden blev något målsnål med endast två fullträffar, en för Sirius och en av Veera Kauppi för 2-3. Den sista perioden skulle vinnas av hemmalaget med 2-1 vilket innebar ett resultat på 4-4 (IKSU:s mål av Emelie Wibron). IKSU:s andra förlängning för säsongen (och andra inom en vecka) visade sig bli mållös och straffläggningen var nu ett faktum. Med tre målmässigt jämna omgångar klev Veera Kauppi återigen fram för att slå en straff - och göra mål. Följande straff för Sirius räddades sedan av Lovisa Hedin och segern var ett faktum för IKSU.

Målskyttar IKSU: Alice Granstedt, Amanda Delgado Johansson, Veera Kauppi, Emelie Wibron

Sirius - IKSU 4-5 efter straffar (Skott: 15-31)

Med sikte på tre poäng skulle IKSU ta emot Malmö på söndagen. Senast lagen möttes vann IKSU på bortaplan med 3-9. Efter 03:14 kom matchens första mål genom Emelie Wibron i powerplay. Med mål igen av Wibron, två fullträffar av Veera Kauppi och ett var av Alice Granstedt och Ellinor Berling var ställningen hela 6-0 efter första perioden. Andra perioden skulle bli målmässigt jämn där Granstedt skulle göra IKSU:s mål redan efter 19 sekunder och Malmö senare göra sitt första mål för matchen.

Efter knappa fem mniuter skulle Veera Kauppi göra sitt tredje mål för kvällen. Ett tredje mål som hon på knappt en och en halv minut skulle plussa på med ytterligare ett och göra 8-1. Granstedt skulle göra sitt andra för matchen innan Veera Kauppi skulle bli femmålsskytt och Amanda Delgado Johansson skulle göra sitt första. 11-1 slutresultat och IKSU återigen tillbaka med att vinna med tre poäng.

Målskyttar: Veera Kauppi 5, Alice Granstedt 2, Emelie Wibron 2, Ellinor Berling, Amanda Delgado Johansson

Highlights!

IKSU - Malmö 11-1 (Skott: 40-18)