Lördag
23 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Sommarkollen med Cornelia Fjellstedt

26 juni 2019 10:00

Försäsongen är nu igång på allvar och sommaren är här! För spelarna väntar nu löppass i spåret, styrkepass i gymmet men även en del semester med familj och vänner. Cornelia Fjellstedt siktar nu in sig på en tuff försäsong med både semester och jobb samt träning hela sommaren! Läs vad hon tänker i övrigt om sina två huvudmålsättningar med säsongen som kommer, en laddad trupp och vart hon kommer åka på semester i sommar!


Dags för sommaren som innebär både hårdträning och semester! Hur är känslan nu i början på försäsongen?

-> Den är bra får jag säga. Det känns som att truppen är laddad på säsongen som kommer och jag likaså. Jag är någon som skulle kunna spela innebandy året om men ett litet break från klubba och boll skadar aldrig.

Laget slog poängrekord och tog hem titeln i Champions Cup förra säsongen. Ett tufft uttåg i semifinalserien avslutade 2018/2019. Hur ser du på säsongen 2019/2020?

-> Att jag verkligen vill att den ska dra igång nu. Trots att förra säsongen var otrolig på alla sätt så var slutet inte det önskade. Men med det i ryggen känns det som att vi kommer komma ut starkare ur det och göra det vi inte lyckades med, ännu bättre.

Vad blir ditt personliga mål med innebandysäsongen 2019/2020?

-> Som alltid är det att vinna det om vinnas kan. SM-guldet kommer alltid vara det primära målet. Det är också VM-år vilket är inspirerande och att ta mitt tredje raka VM-guld är något som lockar väldigt mycket med.

Sommaren kommer innebära tuffa löppass, styrketimmar i gymmet och men även semester från innebandyn. Hur kommer du spendera din sommar? Några speciella resor/utflykter/planer?

-> Eftersom jag jobbar mycket på egen hand så kan jag lägga upp sommaren som jag tycker själv vilket är skönt. Så för min del blir det både lite jobb och semester samt mycket träning. Det blir mycket tid hemma i Sandviken men även en resa till Kroatien med min sambo vilket jag ser fram emot väldigt mycket! Sen så småningom väntar augusti och innebandyn drar igång vilket jag längtar efter!