Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 1 match
Fredag
21 Dec 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 1 match
Lördag
09 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Sommarkollen med Ellinor Berling

18 juni 2018 09:00

Dags för försäsong, myggor och midsommar för våra IKSU-spelare. Vi har kollat läget med samtliga spelare i den nya truppen och näst på tur är 21-åriga dalatjejen Ellinor Berling. Mora-bördiga Berling kom till IKSU inför förra säsongen och här är hennes tankar om säsongen som var, ett mindre roligt minne från den och vad planerna är inför sommaren.


Förra säsongen slutade som bekant i klubbens sjätte SM-guld och ditt andra (första med KAIS Mora 2015). Hur kändes det att gå segrande i Globen den 21:a april?

-> Helt fantastiskt! Att vinna SM-guld är troligtvis det roligaste man kan göra som innebandyspelare.

Har du något roligt eller extra minnesvärt minne, förutom de guld som togs under säsongen? En händelse, match eller något annat?

-> Extra minnesvärt skulle jag säga i så fall. Både i negativ och positiv aspekt. Det var min knäskada som jag ådrog mig i februari. Jag befarade det värsta men var sjukt glad över att det ”bara” var patellan som luxerat. Tur i oturen kan man väl säga och framförallt en erfarenhet rikare som jag kommer ta med mig resten av karriären.

Sommaren har äntligen kommit. Vad är dina tankar kring försäsongen med allt vad det innebär??

-> Kul! Försäsongen är till för att vi ska bli bättre innebandyspelare. Jag vill alltid bli lite bättre än vad jag är just nu. Det är alltid lika roligt när man ser de förbättrade resultaten efter en väl genomförd försäsong.

Har du några roliga planer under sommaren som du ska göra tills den gemensamma innebandyträningen och säsongen 2018/2019 drar igång?

-> Jag kommer att befinna mig hemma i Mora under några veckor. Då blir det en hel del jobb och träning men även tid till att umgås med familj och vänner.

Vad ser du mest fram emot under nästa säsong?

-> Enkel fråga. Att få chansen att försvara både CC-guldet och SM-guldet!

En avslutande hälsning till alla IKSU-fans?

-> Hoppas vi ses på IKSU till hösten!