Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Måndag
23 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Tisdag
01 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Måndag
04 Nov 1 match
Lördag
09 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Lördag
21 Dec 1 match
Söndag
29 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Torsdag
16 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 1 match

Sommarkollen med Louisa Turton

3 juli 2019 10:00

Försäsongen är nu fullt igång. För spelarna väntar nu löppass i spåret, styrkepass i gymmet men även en del semester med familj och vänner. Med jobbet som Investeringsrådgivare till vardags har nu Louisa Turton semester från vardagen. Läs vad hon tänker om sin semester, en innebandyfri sommar och vad som är chans till revansch.


Nu har flera veckor gått in på försäsongen. Hur är känslan nu mitt i sommaren med träning och semestern?

-> Känslan är bra, kroppen börjar acklimatisera sig till träningsdosen och man tuffar på. Det är att vara igång på allvar samt med det varierade upplägget vi har. Skönt att släppa stickan ett tag så man får längta på riktigt till innebandyn.

Innebandyn ligger ett par veckor fram, hur tänker man som spelare kring innebandy just nu?

-> Som sagt, jag tror att det är nyttigt med ett avbrott och att få längta tillbaka till innebandyn. Nu när man varit med ett tag inser man hur viktig grunden och försäsongen. Det är gör att du lättare finner dig i att allt slit som är en väl genomtänkt investering inför kommande säsong. Dock måste jag säga att såklart så klias det i även lite i fingrarna.

När säsongen väl drar igång, vad blir ditt personliga mål? Dessutom, vad blir målet för laget?

-> Personligen vill jag ta vid från föregående säsong, där hittade jag en bra trygghet. Nu önskar jag ta lite större risker i år för att kunna vara ett större hot framåt, vara lite mer avig i min spelstil samt kunna komma till fler avslut från bakplan. Lagmässigt finns det väl ingen tvekan om att det är chans till revansch, att vinna sista matchen för säsongen ser jag som det självklara målet.

Slutligen, vad ska du göra innan säsongen drar igång i början av augusti?

-> Jag kliver på en fyra veckors semester nu och tar ett avbrott från börsen och allt som har med investeringsrådgivning att göra, det som annars ockuperar en hel del av mina dagar. Planen är att jag och sambon ska bygga garage och pyssla på med huset vilket lär utgöra större delen av semestern. Annars har jag tänkte att bara njuta så mycket som möjligt av ledigheten, träna, umgås med familj och vänner samt göra någon avstickare till stugan.