Söndag
29 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Torsdag
16 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

TTG och IKSU förenklar för Umeås innebandypublik – säljer varandras årskort till rabatterat pris

26 september 2019 13:05

För den som älskar innebandy är Umeå verkligen den perfekta staden att bo i, hela 11 förbundsserielag gör att det finns massvis med sevärda matcher att se varje helg. Men för den som vill vara med överallt kan det bli dyrt. Därför kan du nu som innebandytokig få ett rabatterat pris!


Egentligen är det nog vår publik som kom med idén först, går det inte att hitta ett kort som gör det möjligt att se fler matcher än bara Team Thorengruppens. Därifrån föddes idén och nu känns det jätteroligt att IKSU hade samma tankar och då tänkte vi att i år kör vi, säger Thorengruppens klubbchef Tomas Hugosson Wallgren.

Vi hade också klurat på detta under en tid, då vi redan samarbetar med Team Thorengruppen, bland annat med att de tagit över driften av IKSU ungdom. Detta ser vi som en självklarhet. Jag är osäker på om det går att hitta den här möjligheten i någon annan stad än Umeå, se 35 grundseriematcher för det priset, säger IKSU:s dito, klubbchef Johan ”Jocke” Sjöström.

Upplägget är enkelt. De som köper ett årskort till en av föreningarna erbjuds möjlighet att för en kraftigt subventionerad summa köpa ett tilläggskort till den andra föreningen. För totalt 1000 kr kommer man alltså kunna se alla Thorengruppen dam- och herrlags matcher samt IKSU:s grundseriematcher denna säsong.

ALL information om biljetter, säsongkort och erbjudandet att se IKSU:s och Thorengruppens matcher finns HÄR!