Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 1 match
Fredag
21 Dec 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 1 match
Lördag
09 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Sommarkollen med Alice Granstedt

15 juni 2018 09:00

Dags för försäsong, myggor och midsommar för våra IKSU-spelare. Vi har kollat läget med samtliga spelare i den nya truppen och för 21-åriga Alice Granstedt väntar hennes femte säsong i klubben och jakten på tredje raka SM-guldet. Med landslagsdebut, Champions Cup-guld, VM-guld och SM-guld var säsongen 2017/2018 svårslagen för Skellefteå-tjejen. Läs här om känslan den 21:a april, varför hon har en kort sommarsemester och vart hon kommer att befinna sig i slutet av april nästa år, för tredje gången i följd.


Om vi börjar där det slutade - SM-guld i Globen för andra gången i rad. Beskriv för dem som inte var med den dagen på planen i orangea färger!

-> Oj, det är svårt att beskriva den känslan med enstaka ord. Det var helt magiskt, jag njöt varje sekund och försökte verkligen ta in alla känslor och intryck. Vi har jobbat otroligt hårt denna säsong och att få vinna tillsammans med laget för andra gången i rad är helt underbart, och är något alla hårt jobbande innebandyspelare borde få vara med om.

Något minne i övrigt, en match, händelse eller något som finns kvar dyker upp från säsongen?

-> Det måste bli vinsterna mot Pixbo i slutspelet. De skojar man inte bort! De var riktigt, riktigt sköna!

Laget är nu inne i uppbyggnadsperioden som innebär löpning i spåret, lyfta vikter i gymmet och tidiga pass med fystränare Ida "IB-fysio" Bentzer! Vad tänker du om det?

-> Jag tycker om försäsong, det är skönt att få ett litet break från innebandyn och hinna ladda om inför nästa säsong. Jag ser fram emot soliga och härliga löpturer i skogen med pulsbandet på samt att lyfta tunga vikter i gymmet!

Hur ser dina sommarplaner ut?

-> Jag har just bytt jobb så sommaren kommer främst att spenderas på jobbet. Dock kommer jag att försöka ta ut några lediga dagar som jag kommer spendera i stugan och i utlandet.

Slutligen, vad ser du fram emot inför nästa säsong?

-> Jag längtar mest till när vi står i Globen nästa säsong, vi ska dit återigen! Men till alla där ute, njut av sommaren och använd solskydd (eller Hawaiian)!