Söndag
29 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Torsdag
16 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Seriefinalen spelas inför tomma läktare

13 mars 2020 16:25

På grund av rådande omständigheter angående Coronaviruset kommer söndagens match att spelas utan publik. Läs mer om vårt beslut här


IKSU innebandy har beslutat att söndagens seriefinal mot Pixbo Wallenstam kommer spelas inför tomma läktare. Vi känner ett ansvar att vara med och minimera risken för smittspridning och vi känner givetvis ett stort ansvar gentemot supportrar, spelare, ledare och funktionärer – därav detta beslut.

Vad detta kommer innebära för oss ekonomiskt återstår att se när vi vet vad som händer med slutspelet men det är klart att det kommer påverka oss negativt. Inom kort kommer vi lansera en kampanj där du som supporter kan stötta oss!

”Idrottsrörelsen står inför stora utmaningar och det är fantastiskt att se hur t.ex. Björklövens supportrar stöttat föreningen. Jag hoppas att alla klubbar kan hitta vägar till att aktivera ekonomiskt stöd från sina supportrar för att kunna täcka inkomstbortfall som annars kan rasera verksamheter. Vi inom IKSU innebandy hoppas på något liknande genomslag men utifrån våra propotioner”, säger Jocke Sjöström, klubbchef IKSU innebandy.

För återbetalning av köpta biljetter ber vi er kontakta kansliet via mail på [email protected] Ange referenskoden på ditt köp i mailet. Arbetsbelastningen på kansliet är extremt hög just nu så vi ber om förståelse för att detta kan ta ett tag att administrera.

Frågorna kring slutspelet och vad som kommer hända framöver är många, i takt med att vi får svar på dessa så kommer vi uppdatera er via våra kanaler.