Söndag
29 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Torsdag
16 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

IKSU svenska mästare efter förbundets beslut

20 mars 2020 15:22

Svenska Innebandyförbundet (SIBF) avslutar säsongen. Detta innebär bland annat att serieledarna i SSL, IKSU och IBF Falun på herrsidan, vinner respektive serie och SM-guld.


Svenska Innebandyförbundet har beslutat att avsluta samtliga förbundsserier. Beslutet innebär att SSL Dam, där 24 av 26 omgångar var färdigspelade, avslutas.

Detta betyder även att IKSU innebandy, som ledde serien med två omgångar kvar, utses till svenska mästare. All information kring beslutet finns på innebandy.se.

Lagkapten Emelie Wibron:

”Nu när situationen utvecklat sig som den gjort tycker jag att beslutet är helt rätt av förbundet att ta. För oss i IKSU har målet hela tiden varit att få spela ett slutspel och slutligen få lyfta pokalen i ett fullsatt Globen den 25 april. Chansen att uppleva det tillsammans fick vi inte även om vi blivit utsedda till svenska mästare. Jag är ändå väldigt stolt över vad laget har presterat. Att säsongen slutar nu är givetvis tråkigt men något vi stöttar och även om våra liv till vardags kretsar kring innebandy så sätts det just nu i ett helt annat perspektiv.”