Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 1 match
Fredag
21 Dec 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 1 match
Lördag
09 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Sommarkollen med Jonna Stenvall

25 juni 2018 09:00

Dags för försäsong, myggor och midsommar för våra IKSU-spelare. Vi har kollat läget med samtliga spelare i den nya truppen. För nyförvärvet Jonna Stenvall har de senaste månaderna inneburit både guld i junior-SM och VM samt studenten från Dragonskolan och Riksinnebandygymnasiet i Umeå.


Du tog hem både serien och SM-guldet med RIG Umeå på juniorsidan. En lyckosam avslutning på gymnasietiden på RIG, hur är känslan efter de tre åren?

-> Självklart är det lite sorligt och känslosamt att nu lämna RIG och juniortiden bakom sig. Jag har lärt mig otroligt mycket under mina tre år och jag har utvecklats på flera sätt. Det har varit många minnesvärda stunder som jag nu bär med mig.

Det har nu gått en tid sedan ni tog guld med RIG och även med Sverige i U-19 VM. Har du något roligt eller minnesvärt minne, förutom de guld som togs under säsongen?

-> Som tidigare nämnt finns det många minnesvärda stunder. Jag minns väl min sista match i RIG tröjan som var en tuff match i Ö-vik. Sedan har jag många roliga minnen från resorna till Prag som alltid är en av höjdpunkterna på säsongen. Det är en bra start på säsongen med bra innebandy och nya kompisar.

Vi är nu mitt i sommaren, vad är dina tankar kring försäsongen?

-> Jag ser fram emot en hård försäsong där jag kan bygga mig en bra grund till kommande säsong. Jag tror och vet att det krävs mycket i SSL och dit vill jag komma förberedd.

Har du några roliga planer under sommaren som du ska göra tills den gemensamma innebandyträningen och säsongen 2018/2019 drar igång?

-> En av planerna är att åka ner till stugan i Halmstad och spela lite golf och umgås med vänner och familj.

Vad ser du mest fram emot under nästa säsong?

-> Det jag ser mest fram emot är att äntligen få ta klivet upp och spela i SSL.

Avslutande hälsning?

-> Jag önskar alla mina nya och gamla lagkompisar en skön och härlig sommar!