Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 1 match
Fredag
21 Dec 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 1 match
Lördag
09 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Sommarkollen med Isa Jonsson

29 juni 2018 09:00

Dags för försäsong, myggor och semester för våra IKSU-spelare. Vi har kollat läget med samtliga spelare i den nya truppen och Isa Jonsson är nästa spelare. För Isa kantades säsongen av ett problematiskt knä men trots det lyckades hon göra säsongens snabbaste mål. Endast sex sekunder efter tekning mot IBK Dalen kunde Isa göra sitt första SSL-mål. Hur känslan var vid målet, vad hon ska göra i sommar och varför denna försäsong blir extra viktig kan du läsa här.


Isa! Det har nu gått mer än två månader sen SM-guldet vilket är klubbens sjätte och ditt första! Hur kändes det egentligen?

-> Det känndes givetvis otroligt stort och ärofyllt att få vara med om det. Ett minne som jag aldrig kommer att glömma!

Något speciellt minne från säsongen som du har på näthinnan, förutom gulden (Champions Cup och SM)?

-> Då måste jag nog säga den sista semifinalen mot Pixbo då vi tog oss till final. Den känslan var helt magisk, den är svår att slå. Jag får också säga mitt första SSL-målet mot IBK Dalen i derbyt, det var också sjukt häftigt!

Nu är vi inne i försäsongen och sommarträningen, vad är dina tankar om den?

-> En tuff försäsong väntar såklart, men det känns kul att få bygga upp fysen från grunden igen. Ge min kropp och framförallt mitt tidigare skadade knä de bästa förutsättningarna inför kommande säsong. Det ska bli kul att skapa nya ingångsvärden och jag hoppas på att knäet håller denna gång. Jag fick lite bakslag förra säsongen vilket jag hoppas på slippa nu!

Hur ser sommaren ut i övrigt? Någon utlandsresa eller andra planer?

-> En av planerna under sommaren är att åka till Polen för Gosias bröllop i slutet av juli. Jag planerar även en annan liten resa innan innebandyn drar igång. Resten av sommaren blir jobb, umgås med familj/vänner och, förhoppningsvis, njuta av solen!

Slutligen, efter sommmaren hägrar en ny innebandysäsong. Vad ser du mest fram emot med säsongen 2018/2019?

-> Jag skulle säga att det är att se vilka framsteg jag kan ta som individ efter denna debutsäsong i SSL. Sen längtar jag också till att påbörja vår gemensamma resa mot ett tredje raka SM-guld!