Lördag
23 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Hållstam blickar framåt

6 november 2018 08:30

Sedan den 30:e september har 16-åriga Tilde Hållstam varit borta från innebandyn. Med en knäskada från hemmamatchen mot Karlstad gäller nu rehab i över sex månader för tjejen som hann göra sex poäng på två SSL-matcher. Hur tiden sen dess varit, hur hon upplevde händelsen och vad hennes motivation under rehaben är, det kan du läsa här.


Först och främst, hur är läget med dig?

-> Läget är trots allt helt okej. Det har börjat sjunka in men det är självklart jättetråkigt eftersom jag verkligen såg fram emot den här säsongen! På dagarna går jag i skolan och pluggar ekonomi på Elitidrottsgymnasiet. För knät är det rehabövningar tre gånger om dagen där jag spenderar så mycket tid jag kan i gymmet. Det blir även mycket innebandytittande såklart!

Den 30:e september var olyckan framme och du skadade ditt knä. Kan du beskriva händelsen lite hur du upplevde det?

-> Det jag kommer ihåg är att jag skulle ta ett hemjobb och att får jag en tackling snett bakifrån. Precis när jag skulle sätta ner min vänstra fot så det tar tvärstopp och jag känner att knät viker sig bakåt och det gjorde extremt ont.

Hur har tiden varit efter skadan?

-> Tiden efter skadan har gått upp och ner samt varit ganska långsam. Nu när jag har fått börja med min rehab så känns det bättre. Om någon vecka ska jag tillbaka till läkaren och förhoppningsvis ska jag snart få operera mitt knä. Jag har fått otroligt bra stöd av min omgivning där IKSU har hjälpt mig mycket!

_Nu väntar en period med rehab och ingen innebandy, hur motiverar du dig? _

-> Det kommer att bli en tung period då innebandy betyder så mycket för mig. Det som motiverar mig är att kunna få spela innebandy igen med världens bästa lag! Min motivation att få spela innebandy igen. Sen långsiktigt skulle jag gärna uppleva att få vinna ett SM-guld med IKSU samt att spela i landslaget en dag.

Slutligen, vad önskar du dig mest just nu?

-> Just nu önskar jag mest att tiden ska gå fort och att min rehab tid blir bra!