Söndag
29 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Torsdag
16 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Sommarkollen med Myra Aggestål

10 juni 2019 09:00

Försäsongen är nu igång på allvar och sommaren är här! För spelarna väntar nu löppass i spåret, styrkepass i gymmet men även en del semester med familj och vänner. Läs här om Myra Aggeståls personliga mål med säsongen som kommer, förväntningar och hennes semester vid havet!


Dags för sommaren som innebär både hårdträning och semester! Hur är känslan nu i början på försäsongen?

-> Jag tycker det känns roligt att det är igång igen, säsongen tog slut lite för tidigt så jag är väldigt glad och förväntansfull att få starta en ny säsong.

Laget slog poängrekord och tog hem titeln i Champions Cup förra säsongen. Ett tufft uttåg i semifinalserien avslutade 2018/2019. Hur ser du på säsongen 2019/2020?

-> Just nu längtar jag bara till augusti och till att vi samlas alla igen efter semester och individuell period. Att starta den nya säsongen på riktigt och gå in i hall ser jag fram emot nu. Jag har höga förhoppningar på den kommande säsongen och det känns extra kul att största delen av laget ser likadan ut som säsongen 18/19, då vi har möjlighet att ge föregående säsong en revansch.

Vad blir ditt personliga mål med innebandysäsongen 2019/2020?

-> Mitt personliga mål blir att fortsätta utveckla min offensiv och där är det främst skottet för att på så sätt kunna vara ett hot på banan.

Sommaren kommer innebära tuffa löppass, styrketimmar i gymmet och men även semester från innebandyn. Hur kommer du spendera din sommar? Några speciella resor/utflykter/planer?

-> Jag kommer att ha tre veckor semester och dem kommer jag för det mesta spendera i stugan som ligger vid havet här i Umeå. Annars har jag inte så mycket inplanerat, vilket jag tycker känns skönt att bara ta semestern som den kommer.